My wourld in pictures

søndag 6. januar 2008

Let it snow, let it snow, let it snow


Den gammle blodbøka ble ikke offer for gangstien denne gangen heller. Men kanskje det bare er snakk om tid?? Den har klart seg vinter etter vinter. Også tiltross for at den har blitt lagringsplass for snøen som ligger i veien for bilene og menneskene på jorda.. Og dette er bare begynnelsen.
The old tree is stil standig. And nither this year the path for peopel is making it disseparing. I like this tree very mutch. And in the summer it is full of red leavs


Den er ensom lyktestolpen langs veien opp til mitt hjem... Nærmeste lyktestolpevenn er hvertfall noen km i avstand begge veier... Men koselig å kjøre når snøen ligger, det er det ikke til å komme unna. Ikke så ofte her lengst sør i vårt lange land. (Og siden den forrige teksten ble på engelsk, ett språk som jeg langtfra behersker skriftlig, så står jeg over dette;-)

2 kommentarer:

Rune Eide sa...

Jeg likte bildet av den blodbøken der du hadde supplert med blitz. Fin kombinasjon.

PS Angående blogging og språk: Dersom du bruker Firefox som nettleser, så finnes det en ordliste man kan laste ned for de språk man måtte ønske. Meget hendig.

Sjekk her http://www.firefox.no/

Klara sa...

Runee: takk for det. Den er fin der den står. Bare vent til det kommer bilde i sommer..
Angående firefox som nettleser, så kresjer det så dårlig med ett eller annet program på dataen. Men at jeg burde finne meg en ordliste, det er det liten tvil om :-P.. Kanskje en annene dag ;-)